ЗА НАС

  • хамали варна
    хамали варна
  • хамали спийди
    хамали спийди

С над 15 години опит"Хамали Спийди" се ползва с доверието на хилядите доволни варненци,които е обслужила.Наша гордост и удоволствие е да представим на всички настоящи и бъдещи клиенти новата си визия и име.

 

Както и новите си по-изгодни оферти и видове услуги които предлагаме.Ще продължаваме да планираме с клиентите си всеки елемент на преместването,предлагайки им ненадминатата си комбинация от опитни професионалисти,конкурентни цени и твърд ангажимент за удовлетвореност от услугите ни.Вярваме,че сме и ще останем и в бъдеще пример за подражание в нашата  сфера на работа.


Не се колебайте да ни търсите и и да искате съвет и помощ за вашето преместване.Денонощно сме на ваше разположение.

 

 

Помнете,че вашето спокойствие е винаги в съзнанието на нашите хамали и в резултат на това ще получавате винаги качествени услуги на справедлива и разумна цена.


Основно направление в дейността ни е пренасянето на жилища и офиси,преместването на пиана,каси,сейфове.Съпътстващо извършваме демонтаж и монтаж на мебели,стречоване и опаковане.Извозваме и изхвърляме строителни и битови отпадъци.Почистваме мази и тавани,изнасяме стари мебели от жилища,къртим и събаряме.

 

Апелираме към клиентите си да ползват за услугите от които имат нужда най-вече варненски фирми.По този начин до голяма степен си гарантирате по-високо ниво на обслужване,по-ниски цени и подпомагате икономиката на града.

  

Google+

BGtop

Гласувай за мен в BGTop100.com

Хамали Спийди

Promote Your Page Too

 

 

хамали,хамали варна,хамали спийди,хамалски услуги,транспортни услуги,пренасяне на мебели,пренасяне на багаж,ханали варна цени,хамали варна услуги,пренасяне на пиано ,пренасяне на каса,почистване на мази,почистване на тавани,извозване на строителни отпадъци,пренасяне на сейф,преместване на офис,изхвърляне на стари мебели,пренасяне на жилища