ЗА НАС

  • хамали варна
    хамали варна
  • хамали спийди
    хамали спийди

С над 15 години опит"Хамали Спийди" се ползва с доверието на хилядите доволни варненци,които е обслужила.Наша гордост и удоволствие е да представим на всички настоящи и бъдещи клиенти новата си визия и име.

 

Както и новите си по-изгодни оферти и видове услуги които предлагаме.Ще продължаваме да планираме с клиентите си всеки елемент на преместването,предлагайки им ненадминатата си комбинация от опитни професионалисти,конкурентни цени и твърд ангажимент за удовлетвореност от услугите ни.Вярваме,че сме и ще останем и в бъдеще пример за подражание в нашата  сфера на работа.


Не се колебайте да ни търсите и и да искате съвет и помощ за вашето преместване.Денонощно сме на ваше разположение.

 

 

Помнете,че вашето спокойствие е винаги в съзнанието на нашите хамали и в резултат на това ще получавате винаги качествени услуги на справедлива и разумна цена.


Основно направление в дейността ни е пренасянето на жилища и офиси,преместването на пиана,каси,сейфове.Съпътстващо извършваме демонтаж и монтаж на мебели,стречоване и опаковане.Извозваме и изхвърляме строителни и битови отпадъци.Почистваме мази и тавани,изнасяме стари мебели от жилища,къртим и събаряме.

 

Апелираме към клиентите си да ползват за услугите от които имат нужда най-вече варненски фирми.По този начин до голяма степен си гарантирате по-високо ниво на обслужване,по-ниски цени и подпомагате икономиката на града.

  

Google+

BGtop

Гласувай за мен в BGTop100.com

Хамали Спийди

Promote Your Page Too

 

3 съвета за безпроблемно преместване на дома и офиса

 

Улеснете живота си и процеса на местене в 3 семпли стъпки

 

Промените в живота почти винаги се появяват неочаквано. Връхлитат нищо неподозиращия човек и го завъртат със страшна сила. Прекъсват рутината на всекидневието. Независимо дали са предизвикани от неприятно стечение на обстоятелства или щастлива нова възможност - със сигурност не оставят място за скука и мързелуване. Когато трябва възможно най-бързо да съберете цялото си битие и да го преместите на коренно различно място, процесът е меко казано стресиращ. Направете си услуга и дори не се опитвайте да се справите сами. За да избегнете излишни нерви и главоболия, изберете варненска фирма, която предлага транспортни услуги и има опит в пренасянето на покъщнина. Такава, която да може безпроблемно да се справи с извозването на всичко от мебели, през електрооборудване и дори деликатни музикални инструменти като пиана. Освен тази задължителна стъпка, ще споделим с вас още няколко тайни, за да бъдете съвършено спокойни по време на преместване в ново пространство.

 

Рано пиле рано пее

Колкото и късно да получите новините за предстоящата промяна, важно е веднага да планирате действията си. Когато стратегията ви е готова, бързо преминете към изпълнението ѝ. Сега е моментът да отделите всичко, което ви се струва излишно. Бъдете категорични и честни със себе си. Изхвърлете или дарете всички предмети, които не сте ползвали отдавна и знаете, че няма да ви послужат повече. Колкото по-малко количество има за пренасяне, толкова по-бързо и лесно ще мине то. Ако не е възможно да вземете няколко дни отпуска, за да съберете всичко, разделете голямата задача на съставните ѝ части. Стая по стая или зона по зона, вие избирате. Отмятайте някои по-малки категории сутрин преди работа или вечер след като се приберете. Няма да повярвате каква огромна разлика могат да направят дори 15 минути подготовка дневно.

 

Парче по парче

Ако нямате подходящо оборудване и кутии, обърнете се към специализирана фирма за транспортиране на територията на Варна. Опитните служители ще ви насочат към най-качествените продукти за опаковане. След това, всичко е въпрос на техника на изпълнение. Мислете за всички предмети като за парченца от пъзел. Кашоните и кутиите са рамките му. Както при пъзелите има хронология на редене на парчетата, така и при подреждането на багажите трябва да се спазва определен ред. Винаги първо прибирайте най-обемните и тежки предмети. В последствие, можете да запълвате оставащото пространство в кашоните със средни по големина обекти и накрая - с най-малките джунджурии. Не забравяйте да добавяте омекотяващи материали между чупливите си вещи, за да избегнете разочарованието от цял кашон унищожени чинии.

 

Всичко на мястото си

Разковничето на успешното преместване в нов дом или офис е последствие от едно много простичко действие. От ключово значение е да спазвате съветите, описани по-горе, и да се стараете да прибирате подобни вещи на едно и също място. След като напълните няколко кашона с прибори, тенджери и всякакви други помощни средства от кухнята, например, маркирайте с отличителни знаци външната част на картона. Може просто да напишете “Кухня” и след това по-конкретно допълнение - да кажем “Чаши за вино”. Ако искате да направите живота си малко по-цветен и забавен - разграничете покъщнината и стаите по цветове - червено за кухнята, синьо за спалнята, зелено за хола и т.н. Същото важи и при пренасяне на офис оборудване и техника в ново работно място. Канцеларските материали се слагат на едно място, компютрите на друго, периферия и аксесоари - на трето. Когато транспортната фирма достави багажа до уречената дестинация, не забравяйте да насочвате екипа. Професионалистите ни ще бъдат доволни да ви помогнат и да поставят всяка една кутия точно където им кажете. Така всичко, което принадлежи към дадена стая, автоматично ще се намира на точното си място. Представете си изненадата, когато решите да извадите дрехите си за работа от кашон, в който сте убедени, че прилежно сте ги прибрали, а всъщност вътре намерите няколко вази и три свещника. Именно затова буквално две минути работа по надписване на кашоните, ви спестява извънредно много време и ненужни притеснения.

 

Следвайки тези лесни стъпки, вие си осигурявате безпогрешен начин за бързо неутрализиране на хаоса при преместване в нов дом или офис. Можете изцяло да разчитате на фирмата за транспортни услуги в рамките на град Варна. С помощ от наша страна и с тези изпълними съвети, дори няма да разберете кога е приключило всичко. Ще ви останат време и сили да се съсредоточите върху новите приключения, които ви очакват!

 

 

 

хамали,хамали варна,хамали спийди,хамалски услуги,транспортни услуги,пренасяне на мебели,пренасяне на багаж,ханали варна цени,хамали варна услуги,пренасяне на пиано ,пренасяне на каса,почистване на мази,почистване на тавани,извозване на строителни отпадъци,пренасяне на сейф,преместване на офис,изхвърляне на стари мебели,пренасяне на жилища